Fetita unui cuplu de lesbiene data afara de la scoala

Fata unui cuplu de lebiene din Texas nu a fost admisa la o scoala particulara din cauza orientarii sexuale a parintilor, aflata in contradictie cu dogmele religioase.

Lesbienele Jill si Tracy Harrison au incercat sa-si inscrie fetita, Olivia, la scoala Sf. Vincentiu, o institutie de invatamant traditionalista, in care Biblia este nelipsita la orele de curs, insa conducerea scolii i-a refuzat fetitei dreptul la educatie, pe motiv ca orientarea sexuala a celor doua mame ale sale nu se potriveste cu invataturile bisericii, potrivit NineMSN.

"Regretam dezamagirea mamei, insa este clar ca inscrierea copilului la o scoala traditionalista crestina, cum este si Sf. Vincentiu, nu ar adopta valorile ei personale de acasa si ar putea submina moralitatea clerului si profesorilor nostri, in fata elevilor si parintilor scolii. Ne rugam pentru Olivia si pentru mama ei", este raspunsul primit de cele doua femeii din partea scolii.

Conducerea scolii a mai subliniat ca va nega inclusiv admiterea copiilor ai caror parinti, desi heterosexuali, nu sunt casatoriti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

Tema creata de Alexutzu