Cand incepe scoala? 2010

Ministrul Educaţiei cere ca orarele să fie finalizate până pe 9 septembrie, astfel încât în prima zi de şcoală, pe 13 septembrie, acestea să fie prezentate elevilor. Ministrul Funeriu a declarat că anul şcolar 2010-2011 începe pe 13 septembrie, urmând să fie ţinute ore din prima zi. Acesta a adăugat că în prima zi de şcoală se vor ţine, cel mai probabil, ore de dirigenţie, în care să se discute cu elevi probleme organizatorice. "Am cerut inspectorilor să li se explice elevilor tot ceea ce ţine de securitatea în şcoală, incendii şi aşa mai departe (...) Ne pregătim de multă vreme pentru acest an şcolar şi încă o dată: seriozitate, rigurozitate şi până la urmă normalitate", a declarat Daniel Funeriu.

9 comentarii:

Anonim 2 septembrie 2010 la 13:27  

intrebarea este daca or sa mai aiba dirigintii cu cine sa vorbeasca. nu cred ca vor mai vi multi elevi care asi vor permite sa mearga la scoala mai ales ca nu ne mai sunt decontate nici macar abonamentele...iar de alocatii ce sa mai zicem... chiar credeti ca unui elev ai sunt de ajuns 40 de lei pe luna???? voi chiar va bateti joc....ar trebui macar o luna sa va puneti in locul nostru si sa traiti si voi parlamentarii cu aceasta suma... sincer... cred k ori ati inebuni ori ati muri de foame

Anonim 5 septembrie 2010 la 15:56  

Sincer,cu "mult respect" fata de conducerea tarii:
,,Ii f.u.t in gura si le urez o zii buna!''.
Numai babalaci ne conduc si ne fura,
E timpu' sa le dam cate ceva prin gura.
Respect!

Anonim 5 septembrie 2010 la 18:38  

INCEPE SCOALA...OK? DAR PENTRU CINE OARE? PENTRU COPII GUVERNANTILOR CARE II DUC CU MASINILE LA SCOALA SI AU ESCORTĂ PERSONALĂ...PENTRU NENOROCITUL ĂLA DE PĂRINTE CARE CISTIGA 6 MIL (POATE CEL MULT)ESTE UN COSMAR SEPTEMBRIE,MAI ALES CIND AI 2 COPII LA SCOALA .....SUNT PARINTII CARE-SI TRIMETE COPII LA SCOALA NUMAI PENTRU CORNUL SI LAPTELE LOR SAU PENTRU ALOCATIA AIA DE MIZERIE (10 EURO)..NENOROCITII CARE STAU IN SCAUNE DE PIELE SI NE IGNORA EFECTIV,CEI CARE SE FAC CA NU VAD CA TOTUL SE DUCE IN JOS ,EI SA TRAIASCA CU ALOCATIA COPIILOR SI CU GRIJA ZILEI DE MIINE .....DAR EI ...EI SUNT BINE MERCII IN FUNCTII SI AU MASINI SCUMPE SI SOFERII CARE LE DUC COPII

Anonim 6 septembrie 2010 la 00:12  

Cel care a scis primul cmentariu are mare dreptate. Nici macar sa ne luam bilete nu ne putem cumpara cu ,,marea noastra alocatie,,.Ascultati-ne si noua parerea si mai mariti si voi aceasta alocatie cat sa ne putem permite abonamente sau mai reduceti abonamentele ale.Eu am 2 surori si in fiecare luna dam 180 lei pt abonamente;Vi se pare normal??????

Anonim 6 septembrie 2010 la 20:38  

Cica incepe scoala:)):))) ce scoala mey:)) k am ramanem fara profesori!!! Ar Trebui ca tot PDL sa-si dea demisia!! si asta elevul "funeriu" cred q ii mai incompetent ca un elev de cls a V!! Multi o sa se lase de scoala din cauza saraciei din Romania!

Anonim 7 septembrie 2010 la 13:48  

lasa ca asa sunt invatati!!!

Anonim 10 septembrie 2010 la 13:14  

eu am doi copii care merg la scoala pe jos 6km pe zi si am alocatia de 84 si numi ajung pentu ca sa le cumpar nici rechizite dar pentru ce le mai trebuie la scoala ar trbui ca basescu si cei lanti care ne conduc sa incerce daca pot sa stea macar o luna cu alocatia mea sa vedem rezista ca sunt scumpe toate. dar degeaba neam batut noi saraci capul caci ei conducerea tarii basescu si toti care ne conduc tara ne mai taie din alocatii,salarii si pensii dar la dansii mai maresc sau chiar le dubleaza si nu le pasa de noi cei de jos si saraci???????

Anonim 12 septembrie 2010 la 09:22  

de ce incepem scoala pe 13 septembrie si nu pe 15?

Anonim 5 noiembrie 2010 la 14:49  

:-o nu-mi pasa de scoala vreau vacanta!

Trimiteți un comentariu

.

Tema creata de Alexutzu