Mesaje si urari de Anul nou

Mesaje si urari de Anul nou Revelion. Trimite cele mai interesante mesaje si urari din categoria Sarbatori Anul nou


1. Fie ca noul an sa-ti aduca fericire in suflet, daruinduti in fiecare zi un motiv pentru a zambi. La Multi Ani si un An Nou Fericit



2. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!



3. Ieri noapte cerul era frumos…plin de stele…dupa-ia uitanduma mai bine te-am vazut pe tine…da imi explici unde p**a mea mergeai pe matura aia? La Multi Ani si un An Nou Fericit!!



4. Pentru fiecare zambet ce te va face sa te simti bine, Pt fiecare vis indeplinit, Pt fiecare sarut ce-ti va incalzi inima…eu iti spun La Multi Ani pt Noul An plin de surprize si momente frumoase…



5. Va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!



6. Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.



7. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!



8. E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!



9. Mireasa tuturor vremurilor ne deschide portile inimii catre armonie si intelegere si ne primeste in feeria Sfintelor Sarbatori cu credinta ca nimic nu va putea umbri vreodata stralucirea Nasterii Domnului. Lasati magia colindului strabun sa va picure in suflet fiori de sfintenie si primiti cu drag gandurile noastre de pretuire, realizari depline, sanatate si prosperitate!



10. In contul tau nr 200.. la banca “viata” am depus 365 de zile de fericire, sanatate,dragoste si bucurii!Bucura-te atunci cand il vei goli…! La Multi Ani 200.. !



11. Va doresc de 2011 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!



12. A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.



13. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou fericit !



14. A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.



15. Previziuni meteo de revelion 2011: prevazut o furtuna de pupici si imbratisari…te sfatuim sa inchizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

Tema creata de Alexutzu