Concurs pentru barmani la Black Box din Iulius Mall Timisoara


Clubul Black Box din Iulius Mall Timişoara va găzdui duminică, 16 mai, o competiţie de cocktails&entertainment dedicată tuturor barmanilor din vestul ţării.


„West Flair Champions”, concurs ajuns la a doua ediţie, va începe la ora 16 şi va reuni barmani din Timişoara, Oradea şi Arad. Competitorii trebuie să pregătească în cel mai scurt timp posibil (maximum 4-6 minute) trei cocktailuri impuse de juriu: „Smirnoff Cranberry”, „Captain&Cola” şi „Sex on Smirnoff Beach”. Probele de concurs, printre care Working&Exhibition Flair, vor puncta rapiditatea în prepararea şi servirea băuturilor, precum şi complexitatea jongleriilor cu sticle şi pahare, abilitatea de a învârti, de a arunca în aer şi prinde diverse instrumente de la bar.

Juriu va ţine cont de gustul şi calitatea băuturii, metoda după care a fost preparată, dificultatea, tehnica şi acurateţea, creativitatea, originalitatea, precum şi interacţiunea pe care barmanul o creează cu publicul. Juriul va fi compus din barmani cu experienţă, printre care şi câştigători ai multor concursuri de profil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

Tema creata de Alexutzu