Fetita omorata pe trecerea de pietoni de un sofer care a fugit de la locul accidentului - este scoasa Vinovata de accident

Expertul tehnic Vasile Domnel: „Rămâne de neînţeles de ce o minoră de 12 ani se afla la o oră aşa târzie (n.red. - 22.45) umblând pe străzi fără a fi însoţită de unul din părinţi? Oare aceştia nu au nici un fel de responsabilitate?”

O fetiţă omorâtă pe trecerea de pietoni de un şofer care a fugit de la locul accidentului este scoasă vinovată de aceiaşi experţi constănţeni care au învinovăţit copilul ca a „tamponat” o maşină pe zebră.
Vara trecută, Alev Mustafa abia împlinise 12 ani. Era o elevă eminentă din Castelu, cu 10 pe linie, participa la concursuri şcolare şi făcea parte din formaţia de dansuri populare a comunei.

Şoferii care mergeau pe direcţia Constanţa - Medgidia, de pe celălalt sens de mers, au oprit la marcaj, sesizând cele trei fete care păşiseră pe zebră.N-a oprit tocmai şoferul de pe prima bandă a drumului, ce se grăbea spre Constanţa. Fetiţa de 12 ani a fost smulsă de un BMW din mâna surorii sale, izbită violent cu aripa dreapta a maşinii, săltată pe capotă, proiectată în parbriz, lovită de oglindă şi aruncată la aproape 16 metri distanţă, în şanţ, chiar în faţa maşinii de Poliţie parcate perpendicular pe şosea. Martorii nu au mai văzut decât farurile BMW-ului care trecea în viteză mai departe, fără cea mai mică urmă de frânare. Unul dintre poliţişti a declarat, îngrozit de forţa impactului, că fetiţa fusese făcută „pachet”.

Ca de obicei, experţii constată că timpul avut la dispoziţie de şofer pentru oprire a fost mai mic decât cel al pietonului care trebuia să sesizeze „apariţia stării de pericol”. Cel mai stupefiant argument pe care expertul tehnic Domnel îl invocă este acesta: „Rămâne de neînţeles de ce o minoră de 12 ani se afla la o oră aşa târzie (n.red. - 22.45) umblând pe străzi fără a fi însoţită de unul din părinţi? Oare aceştia nu au nici un fel de responsabilitate?”

Omule esti idiot? Exista vreo lege care sa in interzica copiilor, neînsoţiţi de parinti, sa mearga pe strada dupa ora 22 ? Fetita era însoţită de sora ei şi de verişoara lor studentă.

In ce ţara traim ... Acum fetiţa este scoasa vinovata, deci ea a "tamponat" BMW-ul. Asemenea cazuri se intampla frecvent iar poliţa nu face NIMIC dar dă vina pe morţi .

ROMANIA - ţara tuturor posibilitatilor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.

Tema creata de Alexutzu