Cum sa rezolvi testul Pokerstrategy ! Sfaturi pentru a trece testul pokerstrategy

Sfatul meu este sa rezolvati testul la "SnG" deoarece este mai usor. Aveti 3 optiuni : Limit, No limit si SnG. Selectati SnG apoi deschideti tabelul mainilor de start.
Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti intrebarile si tabelul mainilor de start.(pozitia de inceput)

Este foarte usor. Multa bafta.

Citeste mai mult...

Cand incepe scoala? 2010

Ministrul Educaţiei cere ca orarele să fie finalizate până pe 9 septembrie, astfel încât în prima zi de şcoală, pe 13 septembrie, acestea să fie prezentate elevilor. Ministrul Funeriu a declarat că anul şcolar 2010-2011 începe pe 13 septembrie, urmând să fie ţinute ore din prima zi. Acesta a adăugat că în prima zi de şcoală se vor ţine, cel mai probabil, ore de dirigenţie, în care să se discute cu elevi probleme organizatorice. "Am cerut inspectorilor să li se explice elevilor tot ceea ce ţine de securitatea în şcoală, incendii şi aşa mai departe (...) Ne pregătim de multă vreme pentru acest an şcolar şi încă o dată: seriozitate, rigurozitate şi până la urmă normalitate", a declarat Daniel Funeriu.

Citeste mai mult...

Piturca a ajuns la Craiova

Mijlocaşul Sportului Studenţesc crede că Piţurcă poate face lucruri măreţe la Universitatea Craiova, dar că nu crede că are suficient timp pentru a pregăti echipa pentru meciul cu Sportul

"Piţurcă poate produce un şoc la Craiova, dar sper să îşi revină după meciul cu noi. E un timp cam scurt pentru el să pregătească meciul cu noi", a spus Cruceru venirea lui Piţurcă la Craiova


Sportul a obişnuit în acest început de campionat să facă spectacol pe teren. "Noi ne gîndim să cîştigăm. Avem şi un moral foarte bun după victoria cu CFR şi noi ne dorim doar să dăm mai multe goluri decît adversarul", a completat Cruceru

Citeste mai mult...

Sex pe patul de spital! Sex in spital

O asistenta medicala in varsta de 29 de ani din Marea Britanie a fost data afara dupa ce s-a aflat ca a intretinut relatii sexuale cu unul din pacientii sai. Victima era spitalizata in asteptarea unui transplant de plamani si a unuia de inima . Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand pacientul urma tratamentul cu citostatice si se afla pe lista de asteptare pentru transplant. La vremea cand a debutat relatia cu acest pacient, asistenta medicala era deja intr-o relatie stabila. Ea obisnuia sa glumeasca cu colegii de munca, detaliind cum ii administra acestuia doze de oxigen si medicamente inainte de actul sexual, pentru a-i imbunatati performantele.

Citeste mai mult...

Radoi, marcheaza un nou gol pentru Al-Hilal

Fostul căpitan al Stelei a înscris un gol în meciul cu Al-Faisaly.

Lui Mirel Rădoi îi merge de minune în Arabia Saudită. Aseară, în a treia etapă a campionatului, el a marcat un gol în meciul Al-Hilal - Faisaly, scor 5-1. Fostul căpitan al Stelei a marcat primul gol al echipei sale, în minutul 59, cu un şut fabulos de la aproximativ 20 de metri.

În noul sezon, Al-Hilal are trei victorii în trei meciuri şi ocupă primul loc în clasament datorită golaverajului. Echipa lui Rădoi a marcat de opt ori şi a primit un singur gol.



Citeste mai mult...

Dan Alexa se iubeste cu o pustoaica de 16 ani


Dan Alexa
este unul dintre cei mai indragiti fotbalisti ai formatiei de pe Bega. Barbat insurat si cu copil, Alexa a frant inimile multor domnisoare care si-ar fi dorit macar o noapte cu fostul dinamovist. Nu aceeasi soarta se pare ca a avut-o si fiica patronului hotelului Casa de la Rosa, in varsta de 16 ani. Pe nume Karina, tanara s-a laudat in stanga si in dreapta, in urma cu ceva vreme, ca a avut o relatie extrem de stransa cu mijlocasul de 30 ani al banatenilor. Fata l-ar fi cunoscut pe Alexa la hotelul tatalui ei, locul unde formatia patronata de Marian Iancu intra in cantonament, si acesta ar fi fost primul barbat din viata ei. Povestea cu pricina se pare ca a ajuns si la urechile patronului de la Casa de la Rosa, dar omul de afaceri nu i-a dat prea multa importanta, considerand probabil ca totul a fost doar o exagerare a fiicei sale.
Sursa: CANCAN

Citeste mai mult...

Quad Play de la Cosmote si Romtelecom


Cosmote
si Romtelecom au lansat prima oferta integrata de servicii (derulata prin intermediul Germanos) de televiziune, telefonie fixa si mobila si internet, la preturi care pornesc de la 13,3 euro pe luna(fara TVA).
Spre exemplu cel mai ieftin pachet de servicii, de 13,3 euro, include abonamentul de telefonie fixa "Voce fix 100", internet fix "Clicknet Play"(cu viteze pana la 20 Mbps), abonamentul TV "Dolce Variat" si planul tarifar "Cosmote in retea".

Citeste mai mult...

Jurnalista, lovita in cap

Meseria de reporter este una cu risc maxim. A simtit-o pe pielea ei o jurnalista de la Sky Sports. Jessica a fost luata la tinta cu o minge, in timpul unei transmisiuni live de la stadion, in pauza meciului Mainz - Stuttgart 2-0.

Citeste mai mult...

Alternativa pentru Ipad


Sharp va lansa noul său e-reader în Japonia în această toamnă. Sharp își dorește să fie în avangarda conținutului multimedia pentru e-book-uri cu un singur format XMDF (ever eXtending Mobile Document Format). Acesta permite ca animațiile și secvențele video să fie inserate în text și să ofere o experiență deosebită cititorului.

Mai multe detalii gasiti in articolul oferit de revista Chip

Citeste mai mult...

Pilula roz pentru femei



Adica varianta feminina a pilulei albastre, care stim cu toatele ce beneficii le aduce domnilor. O tot pomenesc niste cercetatori americani care in timp ce testau o pastila antidepresiva au realizat, sustin ei, ca are un avantaj initial nebanuit pentru paciente: le reda pofta de sex. Presa a botezat imediat medicamentul "Viagra feminina" si au inceput dezbaterile.
Ce spun vocile pro
I se spune Flibaserin si din tes­tele pentru rezultate impo­triva depresiei a trecut in cele pen­tru cresterea libidoului. Au exis­tat deja mai multe serii - cel putin 3, separate. Doctorul John M. Thorp Jr, reputat ginecolog la Universitatea din North Carolina, a fost captivat de subiect si iata ce spune dupa mai multe investigatii in laborator: "Flibaserinul a fost un prost antidepresiv. Si totusi observatorii nostri au vazut ca le mareste libidoul anima­le­lor-cobai, dar si subiectilor umani. Si ce zic vocile contra a Intai de toate ca acest adiag­nostic "hypoactive sexual desire disorder", pe roma­neste dorinta sexuala hipoactiva este unul fals, sustin sexologii luati rapid la intrebari de jurnalistii americani. Este doar transfor­marea intr-o problema strict medicala a unei situatii care pentru multe femei nu este decat o problema personala a relatiei de cuplu. Iar sexua­li­ta­tea feminina nu este nicide­cum o simpla chestiune de dorinta si mai degraba decat sa inghita o pilula despre ca­re nu se stiu prea multe, feme­ile ar trebui sa comunice mai mult cu partenerul, sa se preo­cupe de revigorarea relatiei, de noi si noi experiente care ar putea face lucrurile sa mear­ga.

Citeste mai mult...

Grasshopper Zurich – Steaua


Grasshopper Zurich – Steaua
din playofful Europa League e joi seara de la ora 20:30, in direct la ProTV.

Elvetienii trec printr-o perioada nefasta in campionat, pierzand cu 0-3 pe teren propriu in ultimul meci. Dimpotriva, Steaua sta excelent la capitolul moral – vine dupa o victorie cu 3-0 in deplasarea de la Vaslui.

Citeste mai mult...

Versuri si videoclipul melodiei "Smiley feat Pacha Man - Love is for free"



I wanna know if you like me girl,
Give me sugar and honey,
No, we don't need any money,
We love each other,
Cause love is for free.

Your love is for free (x3)

I wanna know if you like me girl,
Give me sugar and honey,
No, we don't need any money,
We love each other,
Cause love is for free.

You'r just a child, you'r so divine,
I will do anything to make you mine,
why they tease u, they have to try,
I see you shining, that make me blind.
Money it's evil, it's miserable,
But if you with me, love beat the devil.
We have a shelter, living like rebels,
Just me and you girl, loving forever.

(x2)
So what, if you'r hot, and i'm not,
You see that i'm a funny guy,
Won't make you cry, so be mine, so be mine

I wanna know if you like me girl,
Give me sugar and honey,
No, we don't need any money,
We love each other,
Cause love is for free.

You'r a beautiful woman, sittin' in the sun,
You'r like the rain in the summer day,
You'r the girl in my dreams, i don't know what it means,
But i know you'll be comming my way.

(x2)
So what, if you'r hot, and i'm not,
You see that i'm a funny guy,
Won't make you cry, so be mine, so be mine

I wanna know if you like me girl,
Give me sugar and honey,
No, we don't need any money,
We love each other,
Cause love is for free.

(x2)
I wanna know if you like me girl,
Give me sugar and honey,
No, we don't need any money,
We love each other,
Cause love is for free.

...Love each other cuz love is for free
You`r love is for free
Love is for free
You`r love is for free

Citeste mai mult...

Versurile melodiei "Eminem feat Rihanna - Love the way you lie" in engleza

Rihanna
Just gonna stand there and watch me burn..?
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry?
Well that's alright because I love the way you lie.......
I love the way you lie...

Eminem
I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before I'm about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it

-Wait! Where're you going?
-I'm leaving you...
-No, you ain't! Come back!

We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind in his bag
She's Lois Lane

But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Rihanna
Just gonna stand there and watch me burn???
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry??!
Well that's alright because I love the way you lie.......
I love the way you lie...

I love the way you lie...

Eminem
You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down
Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playin' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

[Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn???
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry??!
Well that's alright because I love the way you lie.......
I love the way you lie...

I love the way you lie...

Eminem
Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
I'mma tie her to the bed
And set the house on fire

Rihanna
Just gonna stand there and watch me burn???
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry??!
Well that's alright because I love the way you lie.......
I love the way you lie...

I love the way you lïe...

Citeste mai mult...

Versurile melodiei "Eminem feat Rihanna - Love the way you lie" in romana

Rihanna:
Doar stai acolo si ma privesti arzand,
Dar e in regula, pentru ca imi place modul in care doare.
Doar stai acolo si ma auzi plangand,
Dar e in regula pentru ca iubesc modul in care minti.
… iubesc modul in care minti…

Eminem:
Nu pot spune exact ce e, pot spune doar ce simt
Si acum, e ca si cum as avea un cutit de otel in trahee
Nu pot respira, dar inca lupt, cat inca pot
Atata timp cat cat ceea ce e rau pare sa fie bine
E ca si cum as zbura
Drogat de dragoste, imbatat de ura
Devin narcoman
Si iubesc modul in care sufar
Ma sufoc
Si chiar cand sunt pe punctul de a ma ineca
Ma resusciteaza
La dracu, ma uraste si iubesc asta
Stai. Unde te duci? Te parasesc.
Ba nu, nu o faci. Vino inapoi.
Ne intoarcem de unde am plecat
Si o luam iar de la capat.
E o nebunie, pentru ca atunci cand e bine, e fantastic
Eu sunt Superman, avand vantul in spate, iar ea e Lois Lane
Dar cand e rau, e groaznic, imi e rusine
Am cedat, cine e tipul ala? Nici macar nu ii stiu numele
Am pus mainile pe ea,niciodata nu m-am injosit atat de rau
Presupun ca nu imi cunosc propria forta.

Rihanna:
Doar stai acolo si ma privesti arzand,
Dar e in regula, pentru ca imi place modul in care doare.
Doar stai acolo si ma auzi plangand,
Dar e in regula pentru ca iubesc modul in care minti.

Eminem:
Ai iubit vreodata o persoana atat de mult
Incat abia poti respira cand sunteti impreuna?
Va intalniti si nici unul nu stie ce s-a intamplat
Ai sentimentul acela .. cald, pufos..
Acei fluturi, obisnuiai sa ii ai
Acum nu mai suporti sa o ai in fata ochilor.
Ai jurat ca nu o vei lovi niciodata, ca nu vei face nimic sa o ranesti
Acum sunteti fata in fata si aruncati venin prin cuvinte
O impingi, va trageti de par, zgarieturi, ciupituri, muscaturi,
O arunci la pamant si o tii acolo, pierdut in moment.
Furia a pus stapanire pe voi, va controleaza.
Toti spun ca e mai bine sa porniti pe drumuri separate, ei nu stiu..
Pentru ca azi,
Asta era ieri, ziua de ieri s-a terminat,
E o zi diferita, si suna precum cantecul unor discuri frante.
Dar i-ai promis, data viitoare te vei abtine,
Nu mai primesti alta sansa, viata nu e un joc Nintendo
Dar ai mintit din nou, si acum stai la fereastra si o privesti plecand
Presupun ca de asta i se spune “window pane” *

Rihanna:
Doar stai acolo si ma privesti arzand,
Dar e in regula, pentru ca imi place modul in care doare.
Doar stai acolo si ma auzi plangand,
Dar e in regula pentru ca iubesc modul in care minti.

Eminem:
Stiu ca am spus lucruri, am facut lucruri, fara sa vrem
Si am revenit in aceleasi tipare, aceeasi rutina
Dar temperamental tau e la fel de rau ca al meu
Esti la fel ca mine, cand vine vorba de dragoste esti la fel de oarba
Pui, te rog vino inapoi, nu ai fost tu de vina, pui, eu am fost
Poate ca relatia noastra nu e atat de nebuneasca precum pare
Poate ca asta se rezulta cand o tornada intalneste un vulcan
Tot ce stiu e ca te iubesc prea mult ca sa plec.
Vino inauntru, ia-ti bagajele din drum
Nu auzi sinceritate in vocea mea cand vorbesc?
Ti-am spus ca e vina mea, uita-te in ochii mei
Data viitoare o sa tintesc peretele cu pumnul
Data viitoare? Nu va fi nici o “data viitoare”
Imi cer iertare desi stiu ca sunt doar minciuni
M-am plictisit de atatea jocuri, tot ce vreau e sa vina inapoi
Stiu ca sunt un mincinos si daca da dracu’ sa mai incerce vreodata sa plece
O sa o leg de pat si o sa dau foc la casa.

Rihanna:
Doar stai acolo si ma privesti arzand,
Dar e in regula, pentru ca imi place modul in care doare.
Doar stai acolo si ma auzi plangand,
Dar e in regula pentru ca iubesc modul in care minti.
… iubesc modul in care minti…

… iubesc modul in care minti…

*n.t. joc de cuvinte, “pane” pronuntandu-se exact ca “pain”(=durere,
suferïnta)

Citeste mai mult...

Bibanu MixXL şi Cabron - Mereu pregatiti



Bibanu mixXL a mai apărut anul acesta pe “Consecinţe”, piesa de pe coloana sonoră a filmului “Eu când vreau să vreau să fluier, fluier” şi urmează să lanseze al treilea album din carieră. Cabron lucrează şi el la un nou material discografic, intitulat AL(t)BUM, care va fi lansat în acest an.

Bibanu şi CabronFilmările videoclipului au durat trei zile, 27-29 iulie, iar locaţiile au fost improvizaţii care seamană izbitor cu un spital, simbolizând România, studioul Mix Media şi Clubul Kasho din Braşov.

Bibanu şi Cabron sunt foarte mulţumiţi de piesă, mai ales că acest gen de abordare i-a facut cunoscuţi pe cei doi. “Atunci când scoatem o piesă în acest fel ne eliberam de tot ce ar putea însemna frustrări sociale legate de ţară şi modul de trai de aici. Cabron este cel mai potrivit pentru această abordare şi mă bucur ca nu este singura piesa la care am lucrat, vor mai fi anul acesta şi altele. Am să transmit, atât în numele meu cât şi al lui Cabron, un mesaj celor care de ani de zile ne comentează, ne înjură, sau ne judecă pentru ceea ce facem în muzică: mulţumim. În viaţă trebuie să iei atitudine dacă lupţi pentru ceva", a spus Bibanu

Citeste mai mult...

Cum fac un server de Metin

Citeste mai mult...

Plateste biletul de metro direct de pe telefon


Orange a lansat, in parteneriat cu Metrorex, primul sistem de plata prin telefonul mobil al unui serviciu de transport in comun din Romania. Cu ajutorul telefonului mobil, clientii Orange isi pot cumpara bilet printr-un mesaj scris la numarul scurt 801 (tarif 0,36 euro), apoi scana, la dispozitivul special instalat in statiile participante in acest program pilot. Codul de bare ilprimesc pe telefon printr-un mesaj multimedia.
In prezent, accesul pe baza codul de bare de pe telefonul mobil este diponibil in 6 statii de metrou, unele dintre cele mai intens circulate de catre tineri: Politehnica, Petrache Poenaru, Grozavesti, piata Victoriei, Universitate si Timpuri Noi.

Citeste mai mult...

50 Cent - Still Will ft. Akon

Citeste mai mult...

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Citeste mai mult...

Lenovo Ideapad Y560

Noul laptop de 15.6" High-Definition cu rezolutie 16:9 dispune de tehnologia Lenovo Enhanced Experience RapidDrive, care combina solutiile de memorie SSD si HDD pentru a reduce timpul de incarcare a sistemului de operare Windows 7 si, in aceelasi timp, a imbunatati performanta aplicatiilor.
Y560 poate fi coonfigurat pana la 8 Gb memorie DDR3 si pana la 750 Gb memorie HDD. Echipat cu procesorul Intel i7, tehnologia Intel Turbo Boost(care aduce extra GHz atunci cand este necesar) si cu un card grafic performant ATI Radeon HD5730 1 GB, Y560 este un instrument potrivit penru rularea celor mai recente jocuri.

Citeste mai mult...

150 de dolari costa consola unui XBOX

Noul controller Kinect pentru Xbox va costa 150 de dolari, conform site-ului Microsoft Xbox.

Noul senzor Kinect este compatibil cu cu toate cele 40 de miliaone de console Xbox 360 vandute pana in prezent.Pentru cei care nu au inca o astfel de consola, Microsoft a pregatit un pachet special, all-in-one, la un pret de 299 de dolari - care contine un Xbox 360 4Gb, senzorul Kinect si jocul "Kinect Adventures".

Magazinul Microsoft a inceput, deja, inregistrarea precomenzilor pentru dispozitivul care va fi lansat incepand cu 4 noiembrie.

Citeste mai mult...

Televizoare 3D



Statisticile spun ca peste 25.000 de televiozoare 3D au fost vandute in Europa, in ciuda faptului ca oferta nu este extrem de mare, iar continutul 3D este limitat.

In cadrul studiului au fost analizati 120 de retaileri de electrocasnice in Germania, Franta si Marea Britanie. In plus. 90% dintre comercianti sustin ca televiziunea pe internet a starnit interes in randul clientilor.

Citeste mai mult...

Gigi Becali presedintele Romaniei


Dupa doi ani petrecuti in Romania, costaricanul Winston Parks paraseste Romania cu destinatia Azerbaidjan, unde va fi elevul lui Mircea Rednic. Fostul atacant al Timisoarei a acceptat cu aceasta ocazie sa isi exprime impresiile despre Romania.

Ajuns in 2008 in tara noastra, Winston Parks a marturisit ca nu intelegea mare lucru din ce vedea la televizor, considerand ca Gigi Becali ar fi presedintele Romaniei.

"Eram in camera de hotel si ma uitam la televizor, desi nu pricepeam o boaba romaneste. Schimbam post dupa post si vedeam aproape toata ziua acelasi om, indiferent de ora, indiferent ca era buletin de stiri, meciuri sau emisiuni. As fi jurat ca e presedintele Romaniei. Asta pana cand am intrebat un coleg si mi-a spus ca e vorba despre patronul Stelei, Gigi Becali!", a spus Parks intr-un interviu acordat editiei tiparite a Gazetei Sporturilor.

Dupa ce si-a dat seama cine este cu adevarat Gigi Becali, atacantul costarican sustine ca patronul Stelei apare prea des la televizor.

"La noi, oamenii din fotbal nu stau pe televizor atat. Iar presedintele tarii apare doar atunci cand are ceva important de spus. Cred ca i se acorda mult prea multa atentie lui Gigi Becali. In fotbal, cel care face spectacolul este jucatorul si el ar trebui sa fie in centrul atentiei, dar la voi cei care vorbesc sunt conducatorii", a mai spus Parks.

Un adevarat globe-trotter, Parks a evoluat in tari precum Italia, Cehia sau Rusia, marturisind ca Romania nu reprezinta un pericol.

"Italia e tara in care fotbalul este suta la suta profesionist. Cand am ajuns acolo voiau sa nu-mi fac griji pentru nimic, sa ma simt ca acasa si sa ma concentrez doar la fotbal. Mi-au pus la dispozitie un sofer, nu aveam grija facturilor, m-au intrebat daca vreau sa imi aduca si familia. La fel a fost si in Rusia, dar acolo era o manie pentru securitate. Aveam sofer fiindca nu m-as fi incumetat sa conduc prin Moscova. Ei sunt mai mereu beti si era periculos, in plus te enervai teribil in trafic", a analizat Parks

Citeste mai mult...

Fetita unui cuplu de lesbiene data afara de la scoala

Fata unui cuplu de lebiene din Texas nu a fost admisa la o scoala particulara din cauza orientarii sexuale a parintilor, aflata in contradictie cu dogmele religioase.

Lesbienele Jill si Tracy Harrison au incercat sa-si inscrie fetita, Olivia, la scoala Sf. Vincentiu, o institutie de invatamant traditionalista, in care Biblia este nelipsita la orele de curs, insa conducerea scolii i-a refuzat fetitei dreptul la educatie, pe motiv ca orientarea sexuala a celor doua mame ale sale nu se potriveste cu invataturile bisericii, potrivit NineMSN.

"Regretam dezamagirea mamei, insa este clar ca inscrierea copilului la o scoala traditionalista crestina, cum este si Sf. Vincentiu, nu ar adopta valorile ei personale de acasa si ar putea submina moralitatea clerului si profesorilor nostri, in fata elevilor si parintilor scolii. Ne rugam pentru Olivia si pentru mama ei", este raspunsul primit de cele doua femeii din partea scolii.

Conducerea scolii a mai subliniat ca va nega inclusiv admiterea copiilor ai caror parinti, desi heterosexuali, nu sunt casatoriti.

Citeste mai mult...

Steaua joaca formidabil impotriva celor de la Fc Vaslui


Steaua a obtinut cea mai categorica victorie in acest sezon, scor 3-0, pe terenul celor de la FC Vaslui, in derbiul etapei a 5-a.


FC VASLUI - STEAUA 0-3
90+3 - Final de meci!

90 - Trei minute suplimentare

88 - Papp primeste cartonasul galben pentru un fault la Matei

85 - Noul Hagi, Cosmin Matei, intra in locul lui Surdu. Debut pentru Matei la Steaua

84 - Pacurar recupereaza o minge, patrunde in careu, dar e deposedat de Genchev

81 - Stelistii fac un joc posesie in aceste momente

78 - Adailton intra in locul lui Pouga

77 - Gardos intra in locul lui Radut

76 - Cartonas galben pentru Pacurar

74 - Pouga trimite din nou pe langa poarta, de aceasta data cu capul

72 - Pouga reia putin pe langa poarta din 12 metri

69 - Pacurar intra in locul lui Tanase

67 - Stancu se distreaza cu fundasii adversi si obtine o lovitura libera de la 30 de metri

64 - Tanase este angajat in banda stanga, insa sutul sau este deviat in corner de Rivas

62 - Milanov suteaza puternic de la marginea careului, peste poarta!

60 - Dubla Schimbare Vaslui: Pancu si Gheorghiu intra in locul lui Campano si Costin

56 - Fanii vasluieni parasesc stadionul

54 - GOL STEAUA!!! Surdu inscrie cu un sut din vole din centrul careului!

53 - Stancu trage de la 20 de metri, mingea este deviata in corner

51 - Sanmartean trimite un sut bun, Tatarusanu scoate incredibil de langa bara!!!

49 - Wesley Lopes reia putin pe langa poarta, cu o lovitura de cap

48 - GOL STEAUA!!! Actiune marca Barcelona pentru Steaua cu pase superbe din prima, iar Stancu face 2-0 cu un sut plasat de la 16 metri!!!

46 - Se reia jocul

45+1 - Final de repriza

45 - Campano scapa singur cu portarul, dar trimite pe langa poarta

45 - Geraldo primeste cartonasul galben

44 - Cartonas galben pentru Milanov

42 - Bogdan Stancu incearca o scarita de la 40 de metri, dar mingea se duce pe langa poarta

40 - Tanase trage de la 20 de metri, mingea se duce peste poarta

38 - Luz centreaza bine, insa Wesley reia cu capul pe langa poarta!

35 - Tatarusanu iese cu siguranta pe o centrare a lui Luz

33 - Adrian Porumboiu este un car de nervi la tribuna oficiala

30 - Papp reia periculos cu capul, putin peste poarta

27 - Tanase vede cartonasul galben

24 - Vasluienii cer penalty dupa o interventie asupra lui Wesley, insa jocul continua

22 - Romeo Surdu scapa singur cu portarul, insa este blocat pentru o pozitie de ofsaid

21 - Campano suteaza mult peste poarta de la 28 de metri

19 - Sanmartean este cel mai faultat jucator in startul meciului

16 - Campano trece de Latovlevici, insa Dorel Stoica intervine si acorda corner

13 - Genchev este avertizat de arbitru ca la urmatorul fault va primi cartonas galben

9 - Pouga trimite mult peste poarta cu o lovitura de cap

6 - GOL STEAUA! Surdu scapa singur cu portarul, il dribleaza pe Kuciak si apoi inscrie!

6 - Sanmartean bate slab un corner si posesia le revine stelistilor

3 - Bicfalvi scapa pe contraatac, dar este deposedat la marginea careului dupa o cursa de 40 de metri

1 - A inceput meciul!

Citeste mai mult...

Cod galben de ploi si vijelii





Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi şi vijelii pentru 26 de judeţe din nordul, centrul, vestul şi sud-vestul ţării, valabilă miercuri, până la ora 23.00.


Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, miercuri, până la ora 23.00, se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină în Oltenia, Transilvania, Banat, Crişana, Maramureş, nordul Moldovei şi în zona de munte.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 25 - 30 de litri pe metru pătrat şi izolat 60 de litri pe metru pătrat.

Meteorologii menţionează că aceste fenomene se vor semnala pe spaţii mai restrânse, spre seară şi la începutul nopţii de miercuri spre joi şi în Muntenia şi sudul Moldovei.

Judeţele avertizate cu cod galben sunt Botoşani, Suceava, Covasna, Harghita, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Sibiu, Braşov, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Neamţ, Bacău, Bihor, Arad, Timiş, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova. Potrivit hărţii întocmite de meteorologi, ultimele opt judeţe se vor confrunta doar parţial cu fenomenele anunţate.

Citeste mai mult...

Joaca Poker cu 50 $ capital de start (rezolvare test PokerStrategy)

Învaţă cum să joci poker absolut gratuit şi profită de un bonus de 50$ de la PokerStrategy.com!


poker online

Citeste mai mult...
.

Tema creata de Alexutzu